Decembris 18., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
09:45
Jau atkal centīšos to netikumu atmest... šoreiz jāpamēģina vismaz 21 diena (tā es šobrīd cenšos sevi mierināt, jo tikko kā sāku rakstīt, pazibsnēja doma - da beidz... vel tikai vienu dienu.. vienu paciņu.. tev taču tas patīk! :P kā lai sevi piemāna?

Pārlasot šķiet, ka manī sēž kat kas līdzīgs "Ātrumam" tikai attiecībā uz cigaretēm

Manas neveiksmīgās attiecības veljoprojām trpinās.
Vakar domāju par to, ka nu ja ir sajūta tāda, ka pate drīz no tām aiziešu... jo ja mīlestība ir enerģija, tad viņam es nemāk to nedot.. un viņš par to priecājas, bet pēc kāda laika kopābūšanas es jūtos pilnībā izsmelta, jo atdotais nenāk atpakaļ... un tad tālāl man iestājas tāds kā "power saving" režīms, kad es īdu un čīkstu uzdodot jautājumus - vai tu mani mīli, vai tu būsi ar mani? vai es tev patīku? Vai tu gribi būt ar mani kopā? .. cenšoties kaut kādu "enerģiju" no viņa izspiest.. kat arī apzinos, ka lielākā daļa atbilžu būs nē, tomēr es vienalga ceru, ka viņš "pieslēgsies".
Tad nu lūk... vakar šķita, ka ja es to sāk apzināties, tad varbūt drī man tas pa īstam būs apnicis... vienrei ja tā ir bijis... kas varētu nozīmēt arī to, ka iespējams arī šorei trķst tikai vienalga kāda enerģijas avota blakus, lai es gribētu pieslēgties un nekad vairs atslēgties atpakaļ :( lai arī cik mīļš un pierasts būt man vecais...

(2 komentāri | Atstāt komentāru)

Comments:


From:[info]adinkra
Date:18. Decembris 2012 - 15:38
(Link)
Nu bet par tevi vismaz rūpējas? Varbūt ir tur kāds apmaiņas veids, kuru tu nemani?
Ja galīgi nekas tāds neatrodas, tad nafig, pēc kāda laika būsi tā atdevusi, ka vispār nekas neinteresēs.
[User Picture]
From:[info]new_women
Date:26. Decembris 2012 - 20:48
(Link)
Tas laiks ja skiet ir pienācis :(
New WOMEN -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba