nu, tad..

Feb. 4th, 2013 | 02:14 am
no:: neviss

parastais variants, rīt agri jāceļas, bet miegs nenāk, nāk visādas uzmācīgas domas. Sevišķi uzmācas reiz ar dzīvokļbiedriem radītā ideja, ka Ir Nepieciešams krietni paplašināt komunālo pakalpojumu piedāvājumu. Labklājības vārdā.

Tātad, komunālo pakalpojumu jēga - visiem labāk, ja pastāv gatava piegādes sistēma, kuru uztur tikai daži cilvēki, kamēr pārējiem nav jādara nekas vairāk par attiecīgo krānu atgriešanu un, protams, maksāšanu. Lai nu kā, krietni uzlabojas efektivitāte, var izmantot visādas economies of scale tipa metodes, taupās laiks un tā joprojām - komunālajos pakalpojumos ir nākotne.

Pirmā neērtība, ar ko būtu vērts tikt galā, ir ēst gatavošana. Jā, tas ir ļoti labi un skaisti, veicina tuvību, draudzību un saikni ar savu uzturu - ļoti atzīstamas lietas, bet dažreiz tam vienkārši nav laika. Un šādos brīžos mums varētu palīdzēt Komunālā zupa. Ideja vienkārša kā pasaule - mājas bēniņos ir lielais zupas katls, kurā katru rītu tiek pagatavota un saglabāta silta ļoti sātīga zupa. No šī lielā katla zupas piegāde tiek nodrošināta visiem dzīvokļiem ar cauruļu palīdzību, gluži kā siltais ūdens, vēlams, lai pie katra krāna skaitītāji. Atkarībā no mājas iemītnieku vēlmēm tiek pielāgots vai nu cauruļu vai lielāko zupas frakciju izmērs. Un te nu tā ir - silta, garšīga un vēlams veselīga zupa vieglas krānu atgriezošas kustības attālumā. 'Rolton & Sons' zaudē savu tirgu un bankrotē, labākais izdzīvo.

Apvienojumā ar bērnudrošajām uzpariktēm šo pašu principu var izmantot dažādu šķidru vielu piegādē - piens, alus, baltais un sarkanais vīns (un kādēļ ne pašbrūvēts?), piens, saldais krējums, kafija, rapšu eļļa vai jebkas cits pietiekami šķidrs, lai pārvietotos pa caurulēm - iespējas ir teju bezgalīgas.
Līdzīgi ar laiku varētu ieviest regulāras svaigi ceptu bagešu piegādes ikrītu, prezervatīvu piegādes, kā arī pielāgoties citām iemītnieku vēlmēm un virzīties arvien skaistākas nākotnes virzienā.

viss, tagad atstājieties, nesakarīgās vīzijas, un ļaujiet gulēt

sait | spalvas un asinis


Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: