29. Maijs 2023

esmu pakāsusi dzīvokļa atslēgas, bet tas nekas - līdz atradīšu ir vecākā bērna komplekts. tikko brīnumainā kārtā atradu pierakstu kladi ar info, kas noderēs trešdienas eksāmenam (no rīta jau zvanīju tēvam lai meklē mazpilsētas guļamistabā). labi, ka biju laicīgi, paspēju pirms pupugrāfijas aiziet arī uz divām nepareizajām reģistratūrām. pa ceļam cilvēki tādi uzvilkušies. redzēju to hokejistu lidmašīnu.

pupugrāfijā gāja labi. nu, ir visādas mazas cistiņas vienā pusē. nu, sāp, fizioloģiski. aizejiet pie daktera pārrunāt ko darīt /varu jau paredzēt - tā kā fizioloģiski, tad neko, ja galīgi, tad kompreses un atsāpināt/. nu un tā kā tā ģimenes vēsture un cistas un aibažubažu Mirēna jau 6.gadu, pupugrāfija jātaisa reizi gadā. tātad reizi gadā gin.apskate (kas būtu tikai normāls iztikas minimums), reizi gadā USG jo spirāle, reizi gadā pupugrāfija. reizi gadā zobārsts (šogad vēl nav bijis) un reizi gadā higiēnists (jau dažus gadus iekavēts grafiks, jo bija sarežģīti), reizi gadā acu ārsts (jāmēģina dabūt pierakstu uz vasaras beigām, citādi nereāli atkal būs salāgot), reizi pusgadā katram sīkam zobārsts, reizi pusgadā higiēnists, uz septiņiem gadiem skuķiem acu ārsts, puikam reizi gadā acu ārsts (jo brilles, jāskatās vai nav jāpielāgo stikliņi vai jāatsakās)

mani gan drusciņ mulsina tā ārstu dihotonija, īpaši jautājumos, kas attiecas uz sievietes veselību. jo ļoti reti kad jau medicīnā ir balts vai melns un viens pareizais lēmums (un tur reti kad pacients ir spējīgs ko pukstēt). ar to Mirēnu arī - jā, iespējams, ka tas >krūts vēža risku. bet tas bija mans informēts lēmums endometriozes dēļ. un vispār jau ar tiem vēžiem un reproduktīvo sistēmu ir jautri. grūtniecība samazina vēža risku. grūtniecība palielina vēža risku. zīdīšana samazina vēža risku. zīdīšana palielina vēža risku. hormonālā kontracepcija samazina vēža risku. hormonālā kontracepcija palielina vēža risku. sekss samazina vēža risku. sekss palielina vēža risku. u.t.t. u.t.j.pr.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: