14. Oktobris 2022

Es bieži pusdienās ņemu līdzi to pēdējo bēdīgo porciju. Griķi, grūbas, tad saldo čili mērci un nagetus/kotleti. Ja maza makaronu porcija tad sacep ar olu+to mērci vai ar dārzeņiem ķipa grieķu salātos. Esmu redzējusi ka līdzi ņem vārītus pelmeņus, tas na ļubiķeļa. Agrajā garajā dienā kad no rīta pēc nomočītas nakts nevarēju paēst, ņēmu iepriekšējās dienas auzu pārslas ar ievārījumu un piekodu siera maizi, bija baigi garšīgi. Pildītās pankūkas ja mājās apceptas tad mikrenē paliek mīkstas un nav kraukšķīguma. Vienreiz ņēmu tomātu un mocarellu un garšvielu eļļu. Vārītu olu. Šķelto zirņu biezeni. Roltons. Kad būs garšīga, ņemšu arī zupu. Sautējumi un risoto izklausās labi, man pagaidām nav trāpījies

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: