17. Augusts 2021

Bet man šodien būs pūpēdis!!! Ēdamais. Domāju pamēģināt vienkārši sagrieztu izcept uz pannas



Atj. vienkārši ceptu vīrs brāķēja, ļoti sēņaina garša, panējumu uztaisīju pārāk sāļu, bet tur iekša bija pufīga un balta, vispār neizskatījās mainījusies. Garša izteikti sēnīga, smarža svaigam ļoti stipra šampinjonu, miza dermantīnīgi ādīga, jocīga, bet patīkama. Bet panētu jau protams var apēst jebko, ēda arī nr.3 vairākus gabaliņus
Jocīgi, ka nesaplaka, konsistence tāda drusku drupana, es griezu pabiezus gabalus, apmēram pirksta resnumā
Rīt mēģināšu marinēt pēc šitās receptes (marinētu jau, saprotams, arī var apēst jebko):
https://www.la.lv/marinets-vai-cepts-pupedis-iesaka-latvijas-avizes-zurnalists-artis-drezins

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: