4. Februāris 2021
Beigās uzrūga, sanāca, apēdu divas, pārēdos. Sarežģīti nebija, patika ta krējuma garša, gatavas ieziedu ar sviestu, galdu un rullējamo pudeli arī qr eļļu, beigās staipīju ar pirkstiem.
https://www.budgetbytes.com/naan/ šitā recepte, bet manuprāt grūti sapurgāt (ja vien raugs uzvedas) un var proporcijas uz aci. Principā sanāk tāda jauka, pufīga, noturīga netrekna rauga pankūka, man tik ļoti pietrūka, laikam vajag b grupas vitamīnus, tā rauga garša un smarža mmm (jo neuzvedās).
Gribu mēģināt uz pannas pēc to ķīniešu maizes sīpolloku gliemezīšu parauga šitādu saldo ar kanēli, čakars drusku bija, jo pirmā reize, ja iemanās darīt visam kam pamīšus, gan jau var arī biežāk.