28. Aprīlis 2020
Mums gadiem ir bijusi svētdienas pankūku tradīcija. Pašlaik drusku panīkusi, jo labu laiku eksperimentēju ar olu neēšanu.
Plānās cepu uz 3 pannām un mājās taču ir vēlviens pieaugušais, kurš var nomainīt pie plīts. Un, jā litrs ir tā pamaz. BET. Man viens tāds brokastu pankūku tips ir - piedāvāt daudz iekšā liekamā. Uz galda tad no ledusskapja nonāk daudz sāļo un saldo produktu, un katrs kombinē pēc savas gaumes. Ja pankūka labi sapildīta, vienkārši fiziski nelien iekšā liels skaits. Es sev ar prieku pankūkās ierullēju visu, ko mīlu likt uz maizes - pastēte, siers (puveklīši arī), paprika, tomāti, avokado, krējums, vārīta ola, rukola utt. visādās kombinācijās.