17. Aprīlis 2020

Jā, ir. Es nenoliedzu, ka embrionālais periods ir būtisks, bet man ir iebildumi ja uz to liek tik lielu uzsvaru (bieži vien dodot līdzi arī vainu), neņemot vērā visu citu pēc tam, kas arī ir gana būtiski un laika ziņā noteikti ilgstošāk nekā grūtniecība, papildus ar diezgan kategoriski pasniegtiem nepārbaudāmiem (līdz ar to neapgāžamiem) apgalvojumiem, ignorējot visu citu.

Piemēram tas, cik ļoti bērnu ietekmē viņa vecmāmiņas dzīves pieredze, jo viņš taču ir veidojies vecmāmiņas organismā (kā mēs zinam ovoģenēze sākas embrionālajā attīstības posmā, tomēr lai kļūtu par cilvēku tomēr vajag arī spermatozoīdu), ja uzsver arī pieredzi kas ir pirms vecmāmiņas grūtniecības un ko viņa ar mazbērnu nepārrunā vai varbūt ir jau mirusi agrā bērnībā. T.i. smilšu terapeits problēmu cēloni redz 'dzimtas sieviešu, ipaši vecmāmiņas veiktajos abortos'.

Skaidrs jau ka psiholoģija ir gan materiāla gan nemateriāla joma un mēs par cilvēku zinam vairāk nekā jebkad iepriekš, bet ir arī ļoti daudz nezināmā, tomēr tajos skaidrojumos bieži ienāk arī ezotērika. Droši vien arī tadēļ, ka daļa dziednieku šobrīd pozicionējas kā psihoterapeiti

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: