25. Marts 2020

Zini kā - es ļoti daudz esmu lasījusi un tur bija ļoti daudz labas un sakarīgas un saturīgas info bez ezotērikas un ļoti labi ka tā, īpaši vēl atbildot uz jautājumiem jo maz vecāku saprot vai ierauga to tiešo saikni starp atmosfēru ģimenē, paša emocijām un bērna uzvedību, bez vainas uzvelšanas vai bezcerīguma sajūtas. Nu ka var to atrisināt.

Es paliku pusē, šovakar pabeigšu. Arī 1:1 citreiz sanāk saraustīti par ja par uzvedības problēmu un diemžēl tā nav pusotra stunda, labi ja 50 minūtes un ne visi kam vajadzētu var atļauties, līdz ar to priecājos ka ir bez maksas, sabiedrības veselībai kopumā manuprāt ļoti vērtīgi. Un tādu konkrētu atrisinājumu jau reti kad var vienā reizē, pat ja 1:1 un bērni vispār ļoti individuāli, ir lietas kas vnk nestrādā uz konkrēto un ir labas un foršas lietas kas piemēram daudzbērnu ģimenēm vispār nav iespējamas.
Un arī tāds vispārīgums netraucē, īpaši ja atgādina piemirstas lietas. Es klausījos pirmdien ar ļoti sūdīgu pašsajūtu, bet tieši šī vebināra dēļ uzliku sīčiem multeni, iedzēru kafiju apēdu našķi iegāju putu vannā un pēc tam varēju puslīdz sakarīgi funkcionēt un nekliedzu uz bērniem, baterija nosēdās tikai pašā vakarā. Tā kā labi laikam pat ja nevienam citam nekāda jēga

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: