7. Septembris 2019

pats cirks ļoti patika. akrobātika wow! numurs ar pūdeļiem un dūjām un kaziņām, akrobātika! uz! zirga! gaisa akrobātika. klauni so-so. vienriteņi, milzu vecie divriteņi un triki ar tiem sīčiem patika gandrīz vislabāk, lai gan paticis viņiem viss. visiespaidīgākais un (akmandieniņ nafig mēs uz šito atnācām) bija 'neizmērojamās cilvēka spējas' staigāt un uzgulties nažiem, staigāt un uzgulties stiklam (vienu pudeli maiziņā ar āmuru sadauzot), rijot uguni, žonglējot ar pamatīgiem dūceņiem, uzkāpjot pa trepītēm kas taisītas no nažiem. vīrs šodien teica, ka pietrūka tikai gāzes un elektrības. es gan visiem izstāstīju, ka tā var tikai cirka mākslinieki. cirkū. izrāde gandrīz divas stundas, beidzās jau ar tumsiņu. mīļā miera un ģimenes saticības labad būtu bijis labāk iet prom jau starpbrīdī

tā kā ja kādam aktuāli, iesaku. baltijos cirkas fb. pavisam sīkiem klēpī sēžot bezmaksas, bet nu tajās rindās kas 4.un tālāk jāsēž klēpī.

un vispār paskatīties uz smukiem jauniem vingriem ķermeņiem arī bija vērts. vislabāk man, protams, patika padruknais galvenais akrobāts. uhh kas par harizmu un seksapīlu! un viņš dara akrobātiku uz zirga vicinot gaisā skuķi!

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: