14. Marts 2019

kā no dārzeņu zupas uztaisīt biešu? ir puskatls pašķidras zupas un Kroņa? rīvētās bietes. visu pēc garšas nederēs, bietes neēdu vispār, bet gribētos otrajai dienai to zupiņu uzlabot, pēc slimošanas arī bieteis kā reiz. kādas trīs/četras ē.k. pietiks? un ja tikai uzvāra?
un to burkas atlikumu varbūt var vienkārši ar ķiploku un majonēzi salātos tiem, kas neēd plikas vārītas bietes (jo viens entuziasts tādas ēd labprāt)

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: