18. Septembris 2018
nu, ir rīti, kad es viņiem vnk uz maizes ziežu sviestu, ja ir ēdāji, dodu jebko uzgriežamu - sieru, desu, banānu un brokastīs ir 'aukstais galds'. citreiz arī kādu 'bolu nomizotu, šobrīd bumbierus, brūklenes, pīlādžus u.c. kas piestāvētu un ir ledusskapī. marinētu gurķi, olīvu, speķi.
putru no rītiem vāru kad ir iedvesma un laiks. ļoti bieži uzsildu vakardienas putru, ja esmu iebērusi katlā un GV aplējis ar karstu, citreiz tādu.
fancy ir maizītes kas apceptas kopā ar gaļu, sīpoliem, papriku, tomātiem u.tml. un pārlietas ar olu
ja galīgi nevaru iešūpoties, aizvelkos līdz virtuvei un izdalu tās maizītes ko GV man no rīta sasmērējis un atstājis leckapī :D vai ieberu šķīvjos sēkliņas ar rozīnēm un nosaucu to par ēdienreizi