23. Oktobris 2017

mans monamūrs, ko atklāju estijā, ir pulverveida želatīns (pieņemu, ka atrodams arī šeit), ko var vienkārši iejaukt uzsildītā jebkamā (es gan haltūrēju un reizēm maisu arī nesildītā)- sulā, jogurtā, kompotā, siera kūkas masā. nekās briedināšanas, ūdens peldes utt. ieber, drusku samaisa, lai nav kunkuļu un liek ledusskapī. priekš kūkas apakšējai kārtai var cepumus ar kausētu sviestu vai riekstus un dateles samalt, samīcīt kopā un tamlīdzīgi.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: