8. Septembris 2017

Trihinellu dēļ medījumu gaļu pirms pagatavošanas ieteicams būtu sagriezt nelielos gabaliņos un kārtīgi termiski apstrādāt 2 līdz 2,5 stundas. Meža cūkas gaļas sasaldēšana, žāvēšana, gaļas marinēšana neiznīcina trihīnas.

Ja uz trihinellām pārbaudīta, tad taisi kā gribi, ņem vērā, ka būs sīkstāka par cūķi parasto, bet ja tāpat noved līdz pulled pork stadijai (tam gan vajag neskopoties ar buljonu un mērcīti), tad tam nav nozīmes.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: