20. Augusts 2017

Probza ir biš cita - 'māmiņa' mums vispār pārstāj eksistēt kā būtne. Māmiņa ir servisbots, kas pilda bērna audzināšanas funkciju, kam nav tiesību uztraukties par jebkādām personīgajām veselības problēmām, vēlmītēm un ambīcijām. Un, 'krūtsbarošana ir fui pē, jāsakož zobus uz pāris mēnešiem, tad jāsadzedzina visas atmiņas par to' arī laikam noved pie tā, ka veikali piedāvā krūšturus, kuru valkāšana ir kauns, kas pēc valkāšanas jāsadzedzina.

Par 'māmiņveļu citā krāsā' - ir pieejami, un es te noe 80h/i barošanas izmēra pieredzes runāju. Jautājums ir tikai par cenu. Un, nu tonuselastā nebūs nē, ne viņu jostas, ne viņu zeķes, ne viņu krūšturi ar skatu neizceļas - lai gan funkciju daudz maz pilda.

Pieļauju, ja meklē bezstiepļu variantus, tad būs čābīgāk, jo bezstīpu varianti ir drausmīgi omīšvarianti, jā.

Man bezstiepļu bija no-go, neesmu atradusi tādu, no kura krūtis naktī neveltos ārā, stiepli savukārt problēmas mēdz būt tikai, ja duras padusē, vai beržas vidū - kas ir novēršams jau pērkot (ugu, pamērot sister size, un paskatoties vai ražotājs maina attālumu starp stieplēm). Pieņemu tām, kam stieple rada problēmu tieši zem krūts ir sarežģītāk - esmu par tādu šaizi dzirdējusi, ko tad dara, godīgi, nezinu.

Starp citu, arī barotājam nav obligāti krūšturi ar barošanas āķiem - tagad vairums pārējo krūšturu ir ar daļēju coverage, no kura visu vajadzīgo tāpat var dabūt ārā. Jā, krūšturis ar laiku sabojāsies, bet nu kāda starpība. Paeksperimentē ar modeļiem, man bija ērti ar balconette variantiem. bet nu, pieņemu, arī jebkurš halfcup derēs, ar pushupiem biš grūtāk.


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: