12. Maijs 2017

nu mēs arī piespiedu brīvprātīgi tā dzīvojām un nebija tās sajūtas, ka kaut kā baigi trūktu vairāk kā ir normāli (man visu bērnību bija diēta, kad nevar gandrīz neko garšīgu, tikai bulciņas) jo visiem citiem jau arī trūka :D


par otro rindkopu - jā, man arī bieži ir tāda sajūta. bet nav tā, ka tie būtu vienīgie. kaut vai tas pats piemērs ar 'recepšu zāles atlaidēm' un to pašu aktīvo vielu trīsreiz lētāk citā medikamentā, kas noved pie tā, ka neiet pēc receptes, jo vizītes maksa (4,7 ? eiro) ir arguments. un kādas no zālēm (dzīves kvalitātei) nedzert jo ietaupās. un šis piemērs no dzīves nav no tiem, kas gaida un grib visu klēpī.

jo izmisums jau ir arī tiem, kas sitas un dārzs un co. kā ir tiem, kam nav dārza vai dzīvesvieta īrējama man bail padomāt.
no otras puses daudzi no tiem, kam nav dārza vai viņš varētu būt lielāks, bieži vien trūkst jaudas un kapacitātes lielākai platībai vai efektīvākai saimniekošanai nediagnosticētas depresijas dēļ (as in klīniskas nevis 'man viss besī, laikam depresija')

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/659735-petijums_lielaka_dala_dzivo_no_rokas_mute

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: