9. Novembris 2015

un to lasi es kā parasti - ar citrona sulu, pipariem un apkrāmēju ar sīpolu ripām. gandrīz_vīrs ēda un slavēja (nu tā viņs parasti dara, ja), pašai garšoja, bet lielasi YESSS! bija vakar vakarā kad visi ēdām aukstu lasi ar rīsu salātiem un bērniš savu gabaliņu kā satvēra plaukstā, tā noēda visu, i ne drupača zemē nenokrita, ar visu ādu un pieprasīja vēl no mūsu porcijām

bet visas tās jūsu receptes arī izmēģināšu. redzesloka paplašināšanai jums ielinkoju rakstu par saldētām/svaigām zivīm. tur apakšā ir bildītes ar vēl visādām laša receptēm!
http://www.epicurious.com/ingredients/is-frozen-fish-better-than-fresh-fish-article

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: