30. Maijs 2015

es izmēģināju to recepti bezē citronkūkai (Lemon Meringue Pie) un ne vien nezaudēju seju, es Pārspēju Pati sevi!!!11
lai arī bezē diennakti stāvēja ledusskapī iepakots kastītē lai sargātos no gaviļnieka ziņkārīgajām acīm, tas bija nedaudz mazinājies apjomā, tomēr bija putains un dievīgs un pamatne bija plāna un gandrīz nemanāma un maliņas - stingras un formīgas un pildījums - ļoti citronīgs, viendabīgs un lielisks. un tas viss - jau ar pirmo reizi! esmu ļoti priecīga, ka nopirku sev to Jurkānes pavārgrāmatu

torte Caprese man pirmajā kumosā šķita par rūgtu, mandeles baidījos samalt marcipānā, varēja būt smalkākas, citreiz malšu pa daļām un vienu reizi gribu pamēģināt ar rūgto un piena šokolādi, bet pirmais kumoss pēc rūgtas kafijas manas garšas kārpiņasu uzšāva kosmosā /nu nevajag rūtgu un stipru un garšīgu kūku ēst uzreiz pēc saldas un skābas un gaisīgas, dažus malkus kafijas pa vidu/. kādreiz noteiki izmēģināšu šo te cept kēksiņu veidā

kopumā ar sevi esmu tik ļoti apmierināta, ka varētu slinkākām vai aizņemtākām saimniecēm piedāvāt pakalpojumus
lol

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: