10. Februāris 2015

Arī rafinēta olīveļļa būs labāka no tā konkrētā viedokļa. Kas notiek ar mitrinošajiem efektiem gan nezinu.

Vīnogu kauliņu eļļā neatrodu vai ir brīvā oleīnskābe vai nav.. no fizikāajām īpašībām minu, ka nav. Lasīts ir tikai specifiski par olīveļļu.
( Triglicerīdu formā, protams, ir, bet oleīnskābes triglicerīdi būs bezmaz vai visās dabiskajās, tad atliek pāriet uz Ļaunajiem Naftas Produktiem. Un pubmeds minēja tikai par brīvo oleīnskābi, nevis triglicerīdiem, par triglicerīdiem tikai visādi alternatīvās medicīnas saiti sūdzās, kas droši vien orģinālo teksut pārpratuši)

Sāpe ir auksti spiestās/nerafinētās/virgin un visādi citādi augstvērtīgās olīveļļas. Extra virgin low acidity vēl varētu būt ok, bet es..nezinu vai ir noteikts, cik zemam jābūt, lai drīkstētu tādu birku likt virsū.

Otra brīnumzāle man bija propoliss ar asinszāli, bet līdz bēbja gada vecumam bija nolikts dziļā plauktā... un asinszāle jau vispār robežojas ar 'tā pati iedarbība, kas hormonsmērēs, tikai nezini, cik daudz un kāda tieši aktīvā viela trāpījusies burciņā šoreiz/kā tavs organisms to šoreiz pārstrādās'.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: