03 Janvāris 2010 @ 03:14
*427  

Runā, ka ārā esot briesmīgi auksti, bet jau tagad man ir skaidrs, ka pirms pavisam-pavisam aizmigšanas šajā >10 kvadrātmetru lielajā telpā logs tiks atvērts vaļā pēc pilnas programmas. Šai brīdī svarīgi ir palīst zem segas. Un viss. Ar kādu pusstundu šādai terapijai pietiks.

Pirmā janvāra rītā tā ap plkst. 17.00 pār mani nāca apskaidrība, ka viena no lielākajām dzīves baudām un vērtībām ir izpucēt zobus.

Pirmā javāra vakarā tā ap plkst. 23:15, ejot pa Barona ielu, cimperlīgi paslīdēju ledainā slīpumā, tamdēļ labais sāns/pēcpuse/plecs zilumos un guļams tas arī nav, jeij!

Un visubeidzot - vēl nuldevītajā man paguva pārskalot smadzenes par to, cik trekingi pa Himalajiem ir awesome, jezziņ, kādas 9 stundas no vietas!! Bet efekts ir. Gribas kalnus. Tāpēc šodien/vakar vārīju tomātu zupu. Sanāca diezgan okēj. Reku būs jēpēgā. Nākajamā piegājienā vajadzētu būt kārtīgai nokājāmgāžamajai, mhm!

 
 
( Post a new comment )
astro[info]sons on 3. Janvāris 2010 - 12:24
aū, Tu arī saki "pucēt zobus"! man ģimenē tā no laiku laikiem iegājies, bet parasti citi (ar retiem izņēmumiem) par 'pucēšanu' ir manāmi izbrīnīti un tikai 'tīra' :D nu labi, sīkums, bet gribējās ierakstīt. lai brūces un zilumi dziedējas!
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 3. Janvāris 2010 - 13:28
skaidrs, ka pucējam! :P
vot nezinu, no kura gala šis teiciens nācis. apavi arī pucējas, trauki un drēbes gan ne. :D
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Liene[info]liene on 3. Janvāris 2010 - 12:28
laimiigu jauno, hehe ;))
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
ANNA + АИИА[info]nenoteiksme on 3. Janvāris 2010 - 13:31
piu!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Лорд Мурр: glezna[info]pm on 3. Janvāris 2010 - 22:53
re, vēl kādam tīk fotografēt ēdienu:D
(Atbildēt) (Link)