Otrdiena, 31. Jan 2006, 18:16

Esmu shodien daudz padariijusi, t.i., nebijusi bezjeedziigi slinka un aizgaajusi nokaartot absoluuti nepiecieshamaas lietas ar universitaati. Tiesa, paareejaa dienas dalja ir absoluuti datorfiiliska. Un shodien tas nav truli! Shodien es vienkaarshi atpuushos, jo paaraak sen man nav bijis laika bumbuleeties. Un paaraak sen man nav bijis laika sev...tikai sev. Laikam jaasaak pielikt vairaak domu tam, lai driiz izdotos ieguut kaut nelielu intimitaati, laiku, kad esmu pilniigi viena. nekad nebuutu domaajusi, ka arii man var pietruukt buut vienai. Divi gadi bez personiskaas telpas (turklaat ar veselu leerumu dziivottrauceejoshiem papildus apstaakljiem) tomeer ir ilgs laiks.

Esmu balta. Tomeer... Puukaina gan ne. neesmu kaa Tu.

Jaa, un Tev taisniiba - es NEKAD neesmu vainiiga - visi citi gan ;) :*

...es te veel sho to meegjinaaju pierakstiit, bet ikreiz, netikusi liidz galam, visu nodzeesu. shkjiet, laiks rakstiit dienasgraamatu SEV...

Trešdiena, 1. Feb 2006, 14:43
[info]tarish

Jaa, aha, man ari vajadziiga intimitaate shad un tad - es teiktu 1-2 dienas nedeljaa, atakriiba no gariigaa! Gribaas kko paburties savaa sulaa, palasiit attiistiities, pataisiit utt =) .. pedejai laikaa gan taa mazak, bet tas ir tikai taads paarejas periods!

Trešdiena, 1. Feb 2006, 15:53
[info]nenormaaliigaa

Prieks, ka saprotamies! ;)