Otrdiena, 31. Mar 2009, 00:38

Es nezinu, vai šis ir brīdis, lai atslābtu vai lai taisītu kickass gājienu.
Un es tiešām gribētu, lai man beidzot kāds pasaka priekšā! Kāds, kurš nevis vienkārši izteiktu "viedoklīti", balstītu uz personīgajām ambīcijām, bet tiešām ļautu man sajust atbildi. Tā, ka tā pārliecina mani nešaubīgi un iekārto visas manas šūniņas pareizās rīcības virzienā.

Yes, God, I'm talking to you! :)

Otrdiena, 31. Mar 2009, 14:24
[info]prtg

Nē, tas nav automātiski relax. Drīzāk mind-relakss pie iepriekš definēta mērķa, vai apzināta bezmērķīguma. Kritiskās situācijās - jo īpaši grūts stāvoklis, bet vienīgais, kas ļauj aukstasinīgi un ātri rīkoties.

Vai pamanīji, ka atmiņā ilgi meklētais ataust tad, kad sāc domāt par kaut ko citu? Ka mehānisko puzzli iezdodas salikt tad, kad sāc paralēli aizdomāties par ko citu vai runāt ar kādu un pirksti pēkšņi paši "saprot", kas tiem ir jāizdara?

Tā darbojas Zemes lietas. Fokusēta uzmanība ir milzīgs spēks, kuru daudzi tīko iegūt sev, jo tā ssniedz varu, bet tas hipnotizē tā lietotāju un neļauj lietām notikt brīvi un dabiski. Tā jālieto tikai gribas un mērķu manifestēšanai, pēc tam tā ir jāpārslēdz fona režīmā, un vienkārši jāļauj lietām notikt.

Otrdiena, 31. Mar 2009, 15:14
[info]nenormaaliigaa

Jā, sapratu. Paldies. Mēģināšu pielāgot. :)