Otrdiena, 29. Apr 2008, 16:31

Ir dzirdēti visādi nostāsti par dzīvi Latvijas lauku pagastos, bet nekad nebūtu ticējusi līdz galam to patiesumam. Nebūtu - ja neredzētu savām acīm. Lūk, uzzināju, ka vienā no Latvijas pensionāru pagastiem priekšsēdētājs ir traktorists un viņa vietniece ir vietējās utubodes pārdevēja. Šāds iznākums ir visai loģisks, ja pilsoņa pienākumu pildīt, proti, balsot iet tikai pensionāri un balso par pārdevēju, kas viņiem pirms pensijas dienā dod "trīsgraundnieku" uz parāda, un par traktoristu, kas no labas sirds par pliku velti uzaris kaimiņtantei viņas trīs kartupeļu vagas.

Otrdiena, 29. Apr 2008, 21:38
[info]gailis

ēm, iespējams, ka lauku dzīvi labāk pārzina kāds, kas tur uz vietas dzīvo
un kā zini, ka traktoristam nav izglītība?

Otrdiena, 29. Apr 2008, 23:40
[info]nenormaaliigaa

"Pārzināt dzīvi" vēl nenozīmē būt spējīgam vadīt pagastu. Ar dzīves pārzināšanu ir par maz - pagasta vadīšana ir bizness un mārketings. Cilvēks ar šādām spējām diez vai būtu nostrādājis visu mūžu par traktoristu.
KOnkrētajā gadījumā ir zināms, ka nav. However, nedomāju, ka atradīsi daudz traktoristu ar augstāko izglītību Latvijā.

Trešdiena, 30. Apr 2008, 00:00
[info]gailis

Iespējams,ka viņam ir labi padomnieki. Bet ko padarīsi,izglītotie grib Rīgu. Daudzi pamet savas pilsētas un triecas uz Rīgu. Negrib izglītotie veicināt reģionālo attīstību,grib rīgā pelnīt latus

Trešdiena, 30. Apr 2008, 00:31
[info]nenormaaliigaa

Skaidrs, ka tā, lai gan man šķiet - īstais cilvēks šābrīža Latvijas situācijā arī pagastā uztaisītu tādu peļņu, ka maz neliekas.