Trešdiena, 8. Sep 2004, 18:51

mm, kaa man patiik operatiiva riiciiba - vakar izneesaajos 3 reizes turp - atpakalj, toties vienas dienas laikaa zibeniigi paarvacos no Iljgjuciema kojaam uz Aazenes ielu (yeeeey!). patiikami, ka administratore vienk paraksta papiiriiti un pasaka: "OK, shodien varat izvaakties, juus esat izsviitrota." hmm. vieniigais jautrais moments, ka tai mirklii nebiju pat sanjeemusi noriikojumu par paarvaakshanos, nerunaajot par to, vai vispaar tikshu tur, kur gribu un vai nepalikshu uz ielas. heh. un jau chetri peecpusdienaa! nju bet aatras riiciibas un "sarunaashanas", ka pienjems mani hmm.. divas stundas peec darbalaika beigaam, rezultaataa vakaraa ap devinjiem ievaacos 9.staava istabinjaa. sajuusma ir par skatu uz Vecriigu. buutu OK,ja vien tas Akmens nebuutu priekshaa. smuks jau.. tikai vareeja buut bik caurspiidiigaaks ;)
however, celshanaas 10 min pirms lekcijaam rulez. I rule! everything rulez! FRIGIDI DINOZAURI RULEZ! (cik pokemonistiski izteicieni. but what' s true - true!)

eee, blondaa - kad mees apliesim kaaju pamesla tiesiibas?

Ceturtdiena, 9. Sep 2004, 14:29
(Anonymous)

Ja kas, tad neaimirsties arii potenciaalaas dzer6anas vaininieku-mani!Sen neesmu pieleejusies, taa kaa vajadzeetu!!!!!!!!!!

Ceturtdiena, 9. Sep 2004, 16:16
[info]blondaa_truba

ir doma ibem
braucam uz laukiem naakamnedeelj! :)

Ceturtdiena, 9. Sep 2004, 17:29
[info]nenormaaliigaa

yeey! lauki rulez!