Trešdiena, 19. Dec 2007, 14:50

Šodien ar kolēģiem atcerējāmies bērnību un kā katrs gājis mūzikas skolā. Atcerējos - mani tak 2 gadus neuzņēma (un uzņēma anyway tikai pa blatu - omamma sarunāja), jo es esot šķībi dziedājusi, kas arī ir pats jokainākais - man tak ir absolūtā dzirde. Mūzikas skolu pabeidzu ar ļoti labiem rezultātiem...interesanti, vai tās skolotājas atcerējās, ka "šito bērnu nemaz uzņemt negribēja"... :)
es gan pati to visu neatceros - māte stāstīja, sevi atceros tikai no padsmit gadiem tā normāli. Iepriekš - tikai fragmentāri.

Trešdiena, 19. Dec 2007, 21:23
[info]nenormaaliigaa

:D Jā, grāmata bija varena. Bet es vispār sevi mūzikas skolā sāku atcerēties no vēlāka laika. Pirmos trīs gadus točna nespēju izšķirt. Un vispār...nožēlojami - pat tie vēlākie gadi ir tikai epizodiski. Atceros tikai trīs sejas no tām apmēram desmit, ar kurām kopā pavadīju katru otro darbadienas vakaru. brrr...2MB :D

Trešdiena, 19. Dec 2007, 22:48
[info]montgomerijs

Lai nu būtu 1,44 Mb. Zimbōliskais floppijs ;)

Bet mani pēc Domburšova tagad interesē, kas rīt būs ar Godmaņa terabaitu...

Trešdiena, 19. Dec 2007, 23:16
[info]nenormaaliigaa

oooouč! DOmburšovs ir viens no retajiem raidījumiem, kā dēļ pārdzīvoju reizēm, ka man nav TV. ZInu - to var noskatīties internetā, bet mans PC varētu nepavilkt...vispār - jāpamēģina. :)