Piektdiena, 18. Maijs 2007, 11:57

Atkal kārtējā naudas izspiešana iekš traukiem el vē - tāda sajūta, ka puse manu draugu būtu miruši - visiem svecītes pie bildes un bilde aptumšota. Par ko tad šoreiz ir jātērē nauda? Iemet draugam ar svecīti?

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:26
[info]beta

nedomaaju, ka man jaasatraucas par to, vai visi - kas aizdedz ir taadaa pashaa juutu staavoklii (patiesi manaa izpratnee) kaa es. bet - ja kas - man ir patiikami redzeet shiis sveciites pie savu draugu bildeem - es patiesi juutos kaa dalja no sabiedriibas, kurai nav vienalga.

un es par sevi zinu, ka mani darbi neapstaajas pie sveciites, es ikdienaa daru labu cilveekiem, es censhos dziivot saskanjaa ar savu sirdsapzinju utt.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:30
[info]nenormaaliigaa

Nja...īstenībā - es te šūmējos par to, ka ir izrādīšanās, ka draugos regulāri ir sviestainas maksas akcijas, lai vai kā - neduadz kā izrādīšanos es uztveru šo svecīšu izlikšanu. Arī es ikdienā daru labu un dzīvoju saskaņā ar savu vērību sistēmu, ko man nozīmē darīt labu, tādēļ mani nedaudz kaitina liekulīga izrādīšanās. Jā, jā, zinu, tā ir mana problēma :D

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:38
[info]beta

Manaa skatiijumaa shaada akcija veicina vienotiibas sajuutu. Par cilveekiem Latvijaa shobriid nemaz tik ljoti nevar teikt - esam vienoti. Shii akcija izteikti atshkjiras no pikaam, pukjeem un buchaam.

Laachpleesha dienaa aicina cilveekus iedegt sveciites logos. Shodien kaads no valsts vadiitaajiem vareeja aicinaat, piemeeram, plkst. 20 visiem aizdegt sveces un piemineet meiteni.
Un - pavisam gudri izsakoties - shii akcija veido kolektiivo domu, rada energjiju, kas sargaa beernus. Tie, kuri to izjuut patiesaak - dod egregoram vairaak energjijas un vairaak sanjem atpakalj, tie - kas "izraadaas" - mazaak, bet TIK UN TAA.
Protams, iista uguns - svece uz galda - ir daudz speeciigaaka, tachu nav shobriid Latvijaa informaacijas neseejs, kas buutu speeciigaaks par draugiem.lv. Taapeec tas, ko draugiem.lv izdariija ar sho akciju - manupraat: VISU CIENJU.

Piektdiena, 18. Maijs 2007, 14:44
[info]nenormaaliigaa

hmm...varbūt draugi var noorganizēt mītiņu? reālu pasākumu, kas būtu par šo tēmu un tiešām sapulcinātu cilvēkus, kam ir emocijas par šo tēmu? Tā būtu centība, kuru es no sirds atbalstītu.