Otrdiena, 10. Okt 2006, 17:59

O, jā! Ir plāns nākamajai vasarai (kontrobandas pārvešana no Ķīnas uz Krievzemi)...jāsāk krāt nauda.

 

 

P.S. Ja kādam ir interese savas veselības uzlabošanai, varat pajautāt man par nemazgāšanos.

Otrdiena, 10. Okt 2006, 19:22
[info]nenormaaliigaa

doma vienkārša - nahuj (atvainojos, nezināju precīzāku izteicienu) ziepes. Ziepes noārda ādas dabisko tauku slānīti, kuru mēs cenšamies atjaunot ar visādiem losjoniem. Tipa tu mazgājies-ārdi, smērējies-atjauno utt. Nevajadzīgs process. Protams, ja Tu dari smagu fizisku darbu, tad savādāk, bet būtībā - ziepes lietot nevajadzētu (arī ne tās, kam tipa ir pareizais P/H līmenis).
zec it. es jau 3 dienas tā daru un nesmirdu. =D Ja izdzer ~2,5l 'H2O dienā, tad arī bez dezodarantiem var iztikt, jo vesela cilvēka sviedri nesmird.

Otrdiena, 10. Okt 2006, 19:31
[info]goo

un tas noárdítais slánítis bojá veselíbu, or what?

Otrdiena, 10. Okt 2006, 20:07
[info]nenormaaliigaa

nu tas noārdītais slānītis ir tas, kas aizsargā Tavu ādu no izžūšanas un traumām. Tā nenoveco tik ātri un netiek kairināta by ziepes.

Trešdiena, 11. Okt 2006, 09:27
[info]goo

paklau, bet tu neesi pamanījusi, ka ādu sausina nevis ziepes, bet pats ūdens? un tapēc arī purnu ieteicams netīrīt ar ūdeni, bet kautkādiem tur pieniņiem, utml?

Trešdiena, 11. Okt 2006, 10:31
[info]nenormaaliigaa

ūdens jau patiesībā nē - hlors. So, ja kādam ir tiktāl nepaveicies, ka viņam no krāna tek īpaši sahlorēts ūdens, tad nudien jālieto papildus krēmi, BET - ziepes anyway vēl jo vairāk pastiprina sausināšanu.

upes vai ezera ūdens, piemēram, nesausina - es zinu - es katru gadu dzīvoju nedēļu pie ezera without any problems.