Can't buy me love - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Spožums un Posts

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

20. Feb 2009|12:50

nenets
Izlasot loop aprakstu par to, ko vīrieši dara baseinā mani pārņēma milzīgas dusmas. Bet, ja es nedusmotos, man būtu milzīgs kauns...
Protams, ka tādi ir vīrieši, bet es dusmojos par to, ka viņi tādi ir. No medniekiem kļuvuši par aprobežotiem krančiem, kas lēc virsū visam, kas tup un sprauž visur, kur vien ir caurums. Sievietes viņu dēļ ir degradējušās. Daudzas brīnišķīgas sievietes paliks neprecējušās šādu atkailinātu, padauzu tipa sieviešu dēļ, kuras par tādām kļuvušas tieši aprobežoto izdrāzēju dēļ, kuriem vajag tikai kailumu, trulu runāšanu par seksu un pašu seksu, seksu, seksu.
Es apprecētu visas tās brīnišķīgās meitenes, kurām mugurā ir džemperītis, kas apsedz muguru, kurām nav milzīgu, baisu mākslīgo nagu, bet ir vienkārši dabiskie nagi - sakopti un tīri, kurām krūtis nekrīt ārā no izgriezuma un pēcpuses sprauga nespīd no pārāk mazajām biksēm, kurās viņas ir iespīlējušās.
Ja manos spēkos būtu darīt laimīgas tik daudzas brīnišķīgas, dabiskas sievietes, es apprecētu viņas visas, lai viņām nebūtu jācieš tādu pretīgu cūku dēļ kā lielākā daļa veču, ko es pazīstu.
Es apprecētu jebkuru, kura satvertu manu roku un norādītu uz debesīm nevis uz zooveikalu ar maziem plušķiem un pateiktu man 'Paskaties cik šodien skaistas debesis!'

Mans pusdienlaiks ir cauri. Es eju strādāt un pēc tam dzert ar tiem pašiem večiem, kam patīk īsi svārciņi un kaprīzas stulbenes.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..