nekurlande

[info]nekurlande @ 04:38 pm: Pilnīgi piekrītu par uzmanības noturības samazināšanos. Tas ir diezgan traki. Šodien pieķēru sevi izlasām kādu pagaru rakstu un aplūkojot fotogrāfijas - tas aizņēma tieši piecas minūtes kopā. Nevaru iedomāties ar kādu ātrumu mūsu interneta uztrennētās smadzenes strādā. Šī doma man ir neomulīga. Tas, starp citu, man padara grūtāku grāmatu lasīšanu, jo ja dienā internetā izlasu vairākus rakstus, ir mazāk spēkā atvērt grāmatu. Arī tas, ka cilvēki arvien vairāk fokusējas tikai uz īsu video, gifu, spilgtu attēlu, utt. formu, nevis uz tekstu, man liekas drusku jocīgi. Tāpat kā daudzi tikai šēro kaut ko un nekad/ vairs nekad nepiepilda savu lapu ar oriģinālsaturu, bet tā ir cita tēma.

Protams, protams - es arī domāju, ka nevajag daudzus laikus kaut kur, lai rakstītu un, ka ir vērts darīt sevis pašu dēļ.

Boifrends nelieto sociālos tīklus, tā kā šādā gadījumā esmu neatkarīga no viņa, vai savas ģimenes viedokļa, bet jā, ja ir vismaz viens, kas izlasa un kuram tas der, tas ir lieliski!



Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba