nekurlande

[info]nekurlande @ 11:11 am: Man kontā ir -14 eiro un esmu slima. Dīvaini, ka vienmēr brīžos, kad atskārt, ka atrodies dirsā, pie istabas loga, no iekšpuses, pieklauvē svaigi pamodušās kaites un domas, kas saldi dusējušas zem veselā prāta saulītes izgaismotajām debesīm, pa kurām tikai retu reizi garām aizpeld kāds šaubu un tumsas mākonītis. Nu un kad viss savelkas un konstatē dūres lieluma caurumus kedās - sākas zibeņi, lieti un sāpošs kakls.
Un tad vēl vienmēr ir kāds, kas grib satikties un atvērtu muti klausīties, izsalcis pēc maniem neizdomātajiem makšķernieku stāstiņiem, pēc tā kādus podus esmu sagāzusi un kur esmu šodien pamodusies.
Mana mute nepaveras, es nezinu ko šiem cilvēkiem teikt, un es negribu neko viņiem teikt. Viņi ēd mani ar savām paplašināto acu zīlīšu karotēm un es stāvu iemīta zemē, skatos lejup, žļembājot vidējo pirkstu un drudžaini pa laikam ievelkot divus cigaretes dūmus.

'Jā, es vakar atnācu kājām no Saulkrastiem līdz Juglai. Jā, tas man prasīja pusi dienas. Nē, es nevarēju stopēt. Jā man patīk staigāt. Dīvaini? Hmm.. Nē, neviens, pāris šoferīši apstājās un piedāvāja maizi un ūdeni. Nē, man nebija bail. Jā, es sastapu majonēzē nosmērējušos, raudošu krievu meiteni svētdienas naktī un aizgāju uz geju bāru, vēlāk ar vienu 50gadīgu transvestītu un trīs bērnu tēvu attopoties Purvciemā pie krievu meitenes mātes. Jā, es ar citu cilvēku abonamentu kartēm apmeklēju dažādas iestādes. Jā, es kasierei palūdzu nosaukt pirmo pilsētu, kas ienāk prātā, dodos uz autoostu un sēžos iekšā. Jā, es otro dienu pārtieku no kafijas un cigaretēm, jo man ir divi darbi, kuros jārunā aci pret aci ar klientiem. Jā, es tā attīru prātu - tukšāks vēders, pilnāka galva. Jā, es neatceros pēdējo reizi, kad būtu gulējusi vairāk par pāris stundām. Jā, es vakarā mēdzu uzvilkt smalku kleitu un klausīties džezu bāros, vai parkos uz soliņa. Viss ir kārtībā, es parūpēšos par sevi. Adrese?Manu māju?Nu kā lai saka...Viss ir kārtībā, patiešām. Franču manikīrs un cauras kurpes. Garneles un šampanietis, vai cigaretes un āboli. Tā jau ar mani ir. Hihihahahihiha'

Un tagad visi kopā : 'hihihahahihihaa'

:"Vai, es arī gribētu šādi dzīvot. Bet esmu pārāk pieradusi pie komforta un stabiliem ienākumiem".

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba