nekurlande

[info]ulvs @ 07:39 pm: "Un, ja man ir jaunas attiecības, teiksim, ar kādu kas man riktīgi patīk, es citiem cilvēkiem nevēlos pat garāmejot pieskarties." - Man šis aspekts ir "no dabas". Es pats esmu pašpietiekamais tips. Bet, kad izveidojas šādas īpašas attiecības/draudzība ar pretējo dzimumu, tad tā pašpietiekamība iegūst citu formu - tādu, kurā esam divi pašpietiekamie. Un tur tiešām nevajag nevienu citu (negribas). Nu, ja vien meitenei nav kink attiecībā pret citām meitenēm - vēlme integrēt kādu trešo noteiktās situācijās. Bet tā jau ir katra pārīša specifika.

"Sevis vešana kārtībā fiziski un mazu mērķu nostādīšana un realizēšana ir kaut kas tāds ko nekad neesmu mēģinājusi darīt." - Es tiešām priecājos, ka tev tas viss sagādā prieku, ka neesi vīlusies tajās lietās. Lai gan kas tur, ko vilties? Tā tomēr ir cilvēka daba - vēlme justies veselam miesā un garā. Es arī jūtu izteiktu nepieciešamību sākt vairāk nodarboties ar fiz.aktivitātēm, kas nogurdina un uzlabo miegu, nezinu, stāju un izskatu (tā, ka pludmalē nav kauna, hahah).

"Un, protams, jo vairāk dara, jo vairāk gruzis, ka gribas būt labākam pašam sev. Nulles punktā jau viegli sēdēt un dzert piuci." - nesapratu īsti. Bēdas par to, ka viss noris labi? Nespēju iztēloties, kā tas ir būt nulles punktā un dzert pifci. Lai gan nē, spēju. Jo, atklāti sakot, to, ka esmu radījis/palīdzējis radīt KAUT KĀDU mūziku - man tas nešķiet nekas īpašs. Tā vienkārši ir mana daba. Tas bija nepieciešams. Kā tāds fizioloģisks process pat. Tāpēc patiesībā jau ir tā, ka jūtos savā priekšā kā worthless piece of crap. Bet mans galvenais moto ir - lai arī kā būtu, nekad neesi a morbid bastard, smaidi tāpat, jo faking smaids var kalpot gan kā pašapmierināšanās, gan kā pirmais domino kauliņš, kam krītot un atsitoties pret otrā, netīšām izveidojas tāda notikumu ķēde, kas liek pašapmierināti smaidīt un, vēlāk atskatoties, priecāties par savu atvērtību pasaules priekšā (jo, teiksim, tas bija jauno attiecību cēlonis vai kā tā).

Sen cibā nebiju sasniedzis komentāra limitu (4000 simboli). Tāpēc nācās iepostēt 2 komentāros. Tas pat mani priecē.

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba