(no subject)

« previous entry | next entry »
Nov. 25th, 2016 | 11:11 am

Ziema ir gara, gara kā reiz dziedāja Māris Šverns.
Kaut kā skumīgi, grūtsirdīgi visu laiku. Visu nedēļu pēc darba kaut kur jāskrien, kaut kas jādara, tikai jēgas no tā visa nav nekādas. Laika šonedēļ tik maz, ka es pat neesmu paspējusi kārtīgi apskatīties labāko dzimšanas dienas dāvanu ever -

 

Tā kā vajadzētu saņemties un sākt stūrēt savu dzīvi, nevis dreifēt pa straumei, but then again - meeeh...

Droši vien tas ir tas pelēkums un tumsa, kas apkārt valda. Ir tik kretīniski, tas, cik ļoti tumšs ir no rītiem, kad jāceļas uz darbu. Tā tumsa arī padara celšanos par ļoti mokošu procesu. Un vēl kretīniskāk ir tas, cik ļoti tumšs ir piecos, kad darbs ir beidzies. Mājās atrasties gaišā dienas laikā tagad izdodas tikai sestdienās/svētdienās.... un ar to ir par maz.
Nevienu negribas satikt, ne ar vienu negribas īsti runāt. Kaut kāds visnotaļ nepatīkams posms dzīvē...

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {3}

ieraksts

(no subject)

from: [info]ieraksts
date: Nov. 25th, 2016 - 12:04 pm
Link

jā, pretīgs laiks. ja var grozīt pulksteni, kāpēc kaut kā nesagrozīt arī darba laiku, pielāgojoties tam, ka cilvēka bioritms aiziet ziemas režīmā. protams, tas ir pārlieku progresīvi šajā strādā vai mirsti sabiedrībā.

Reply | Thread


zanzibra

(no subject)

from: [info]nebukadnecars
date: Nov. 25th, 2016 - 12:27 pm
Link

vot, vot! es nesaprotu, kāpēc mēs neļaujam cilvēkiem strādāt tad, kad viņi to grib darīt. īpaši tādās vietās, kur darbs nav saistīts ar klientu apkalpošanu. man jāsēž manā muzejā un jāizpilda gada darba plāns, lūk, darba dienās no 9 līdz 17. kāpēc es to nevarētu darīt, kad es gribu? kā tas kādu citu ietekmē? galvenais tak, ka darba plāns izpildīts, ne?

Reply | Parent | Thread


ieraksts

(no subject)

from: [info]ieraksts
date: Nov. 25th, 2016 - 01:14 pm
Link

darba plāns ir atsēdēt x stundas darbā, meh.
man, piemēram, produktivitātes un vispār pie apziņas būšanas normāls posms ir ap 11:00 - 01:00, piespiedu pamošanās pirms jebkura divciparu laika (7:00 - fuk u) atceļ visu dienu, pārvēršot to nebeidzamā zombijmodā.
tas man atgādina, ka vajadzētu tā kā sākt strādāt šodien, eh :D

Reply | Parent