(no subject)

« previous entry | next entry »
Nov. 3rd, 2014 | 11:20 am
music: Nick Cave and The Bad Seeds

Strādāt šodien īsti nav iedvesmas. Jāsagaida darba dienas beigas, jāsatiek brālis, un vēl vēlāk vakarā jāiet beidzot iegūt personīgais viedoklis par "Izlaiduma Gadu"...
Toties sestdien bija lielisks brančs ar draudziņiem, salīdzinoši garu pastaigu un ēšanas laikā fikso ideju - braucam uz Bolderāju!



Bolderājā gāja ļoti labi. Iesēdāmies 3. autobusā, pie Voleriem dungojām Viva Voleros, izkāpām pieturā "Bolderājas tirgus". Nedaudz šur un tur pastaigājām, bet metās jau tumšs un bija diezgan vēsi, tāpēc nolēmām iedzert kādu kafiju. Atradām jauku iestādījumu ar nosaukumu "Taverna". Lielisks interjers, viss sarkanīgās krāsās, sienas ar spoguļiem, smaržo pēc lauku ēdnīcas, gar zāles griestiem nostieptas 3D izgrieztas sirsniņas. Romaņķika vienvārdsakot. Kāzas tur var svinēt! Mierīgi. Un ēdiens pa lēto. Un turpat blakus "Tavernai" ir viesnīca un tajā pašā ēkā, kurā ir viesnīca, ir arī policijas iecirknis. Nopietni, ideāla vieta kāzām!
Izdomājām, ka vajag īru kafiju. Piegājām pie tantes, kas dzīvojās aiz letes, latviski īsti nesaprot/nerunā, bet censties vismaz centās. Izskatījās, ka par īru kafiju viņa gan dzirdēja pirmo reizi, tāpēc pārgājām pie plāna B un jautājām pēc baltas kafijas ar jumtiņu. No visiem jumtiņa variantiem izvēlējāmies balzāmu. Problēma sākās mirklī, kad tika konstatēts, ka "Tavernā" ir beidzies piens. Jaukā tante, kas dzīvo aiz letes gan piedāvājās aizskriet līdz veikalam  tepat, pāri ielai un nopirkt pienu, uz ko mēs tikpat laipni atbildējām, ka būs jau labi, izdzersim melnu, nekas ļauns nenotiks.

Rezultātā, kamēr tika atrisināta visa šī piena epopeja, par jumtiņu tika absolūti aizmirsts. Tā nu aprobežojāmies ar vienas melnas kafijas izdzeršanu.

Pie ziņojumu dēļa "Tavernā" atradās sekojoši ziņojumi - Taksometra numurs (kas nebija ne BalticTaxi, ne kāds cits. Izskatījās vienkārši pēc kāda ļauža mobilā tālruņa numura), kā arī reklāma, ka pa 5 eur var iegūt savā īpašumā un notiesāt Šašliku ar piedevām. Pie lapiņas par šašliku un piedevām bija piesprausta lapiņa ar Imantas Pedofīla attēlu, līdz ar to tika veiksmīgi secināts, ka Imantas Pedofīls ir piedevā šašlikam. Es nesaprotu, kur skatās policija. Būtu aizbraukuši uz "Tavernu" paņēmuši Šašliku ar piedevām un Pedofīls ar būtu rokā. pff...

Bet „Tavernā” patiešām ir jauki, ēdiens smaržoja lieliski + bija lēti (katra kafija pa 1 eur un bija garšīga, alus tur maksā 1,50 eur).

 

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

(no subject)

from: [info]ikvakars
date: Nov. 3rd, 2014 - 05:31 pm
Link

Pozdravļaju v imiņinij :)

Reply | Thread


zanzibra

(no subject)

from: [info]nebukadnecars
date: Nov. 4th, 2014 - 03:12 pm
Link

nu očeņ! :)

Reply | Parent