Emotion sickness - http://www.hc.lv/forums/nejedzibas/142/ [entries|archive|friends|userinfo]
nausee

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| "Dali" ]

http://www.hc.lv/forums/nejedzibas/142/ [May. 30th, 2007|12:21 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]
[mood | cynical]

     Lūk šim es patiešām piekrītu:

Galvenais arguments pret minoritātēm: "Ko viņi izlec ar savu praidu? Lai ņemās klusi savās guļamistabās un netraucē citus." Te nu paskaidrošu, ka ar praidu viņi vēlas pievērst uzmanību viņu diskriminācijai. Un tāpēc kliegt, ka "ko viņi te zīmējas ar savu seksualitāti" ir tāpat, kā faraonu laikos teikt - "ko tie vergi bļaustās par brīvību? Lai tak domā savās galviņās, bet skaļi nebļaustās, jo viņu darba ražīgums piramīdu celšanā krītas!"   (izņemot par tām piramīdām, tādu salīdzinājumu es nedotu)


 

linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]illumine
Date:May 30th, 2007 - 12:56 pm
(Link)
Nu vairs šis arguments par praida lekšanu ārā nav vietā, jo, kopš ir Ģimenes svētki, kas bija pagājušajās brīvdienās un ir atbildes hetero gājiens, arī hetero izlec un rāda kas viņi ir.
Bet par no-pride mani visvairāk pārsteidz tas, ka ir cilvēki, kam veselu dienu nav ko darīt kā dalīt lapiņas un uzbrukt citiem uz ielas, tādiem vērtība acīmredzot ir negatīva, jo viss, ko es viņu darbībā redzu, ir resursu izniekošana.
From:[info]barbieisa_slut
Date:May 30th, 2007 - 01:58 pm
(Link)
82% homoseksualo cilveku patiesiba ir pret visiem "Mozaikas" gajieniem, kas te notiks svetdien. Jo ta ir tikai lieka pazimesanas. Organizacija, kurai neinterese diskriminacijas noversana, jo ar visu so tikai to kaski padara lielaku.
Varbut jasak ari zoofilu/pedofilu/nekrofilu, utt. gajieni?
Katrs sava gulta nemas, ar ko grib. Ar to nav ne jalepojas, ne citiem acis jabaz.
Un kristiesi, kuriem nav neka jedzigaka, ko darit, tikai ka vakt sudus maisinos un laistities ar sveto udeni (doma visi homoseksualie cilveki saks kupet un satans no vieniem izgaros? /smej/), manuprat, ir vel tragiskaka suga.
[User Picture]
From:[info]traksaule
Date:May 30th, 2007 - 02:25 pm
(Link)
Man tas viss vispār liekas absolūts stulbums. Latvijai laikam līdz ārzemēm, kur šāda veida gājieni ir vairāk kā karnevāls un svētki vēl augt un augt...
[User Picture]
From:[info]nausee
Date:May 30th, 2007 - 03:43 pm
(Link)
Pilnīga taisnība! Bet nē, kāda priecāšanās un svētki - mūždien vajag kasīties, vajag vienam otru nomelnot, paši īstenībā nezina, kāpēc un par ko...
From:[info]atreyu
Date:May 30th, 2007 - 09:43 pm
(Link)
Tāpēc, ka ir cilvēki, kas ir konservatīvi. Piemēram, krišnaītu templī ir stingrāki uzvedības noteikumi, nekā normālo cilvēku pasaulē un konservatīvie grib, lai Latvijā būtu stingrāki uzvedības noteikumi, nekā Rietumos. Jo tā Rietumu kultūra ir dziļi materiālistiska, piemēram, Nīderlandē policija piever acis uz milzīgo narkobiznesu, baznīcās notiek lesbiešu pārtijas un pie kaut kāda naktskluba var būt uzraksts "Šonakt pārtijs tikai ar stiprajām narkotikām". Tas ir tas, uz ko mēs ejam. Bet ne visi grib uz to iet, daži paniski spirinās pretī, lai gan, protams, viņiem to neizdosies apturēt. Bet, ja cilvēks ir garīgs, viņš nav pieķēries materiālajai pasaulei (un Latvijai) un viņam ir vienalga, kas te darās. Viņš nav ne par, ne pret.
[User Picture]
From:[info]silent_thoughts
Date:May 31st, 2007 - 11:34 pm
(Link)
ļaudīm taču patīk izrādīties.