blēņu - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Februāris 16., 2006


[info]nastja15:37 - #3
joprojām par laiku... nu dzeina te rakstīja par laiku, ko velta, begemots, par laiku, kura patiesībā nav, es no rīta domāju par laika paātrinājumu un "Pride and Prejudice", kur tas ir tik gauss salīdzinot ar šodienu, ka liekas teju vai farss..
.. un tad es aizlasījos tālāk tupar Kastela teiktajā par mūžīgo un īslaicīgo, par laika un telpas kārtības maiņu, par cikliskuma zaudēšanu, par pārmaiņām postmodernajā kultūrā, mākslā, arhitektūrā, mūzikā...

nu bet nesatrauc mani tas, ka kārtība mainīta.. manuprāt, nav ko brēkt par zudušo, vēsture jau ir un paliek.. aiz tam vien, ka kārtība mainās, tas nemaina bijušo. Laiks joprojām ir.. nu varbūt ne aizbraukt ciemos uz 2 nedēļām un palikt uz mūžiem, varbūt tas vairs netiek skatīts piecgades plānos, varbūt jaunā laika kārtība atļauj operēt vienlaicīgi vairākās vietās, tai pat laikā reāli neatrodoties nevienā no tām, bet.. laiks tāpat kā bijis ir, un jaunā laika kārtība nebūt nemaina vēstures rakstīšanos.. tas notiek neatkarīgi no vietas un fragmentācijas..

Read Comments

Reply


No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba