blēņu - varbūt cibā kāds to zin...

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Janvāris 10., 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:22 - varbūt cibā kāds to zin...
KK kopš cirka apmeklējumu kā sadedzis stāsta, ka ome dizmšanas dienā viņam dāvināšot to spīdīgo, kas griežas-griežas-griežas.. short translation - cirkū pārdod kaukādus LED spīdinošus sūudus, drošvien uz baterijām, kuras nu mans dēls iekārojis. Cirkus cena - 6 lati!! Loģiski, ka ome ko tādu pirkt atteicās. Bet solījums nav aizmirsts. Varbūt kādam ir ideja, kur tādas lietas varētu meklēt un kādus key-wordus meklēt? Iet uz cirku un pirkt pa 6 ls ar nešķiet prātīgi.. bet tādas tirgotavas esmu redzējusi tikai pasākumos kādos..

(5 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]nastja
Date:10. Janvāris 2013 - 22:07
(Link)
uz to pusi ir.. tiesa es to spīdīgo sūdu pati savām acīm redzējusi neesmu..
[User Picture]
From:[info]str
Date:10. Janvāris 2013 - 22:09
(Link)
domā tipa Lāčukā kkā tāda nav????
[User Picture]
From:[info]nastja
Date:10. Janvāris 2013 - 22:15
(Link)
nu aizstaigāšu nākamnedēļ /aiznākamnedēļ izlūkos.. kautkur jau noteikti vajadzētu būt, nevar tak cilvēki balstīt savu biznesu tikai uz pasākumu teltīm un cirkus. Svarīgāk tagad saprast, kur iet meklēt. mums jau bija viens tigera spīdeklis, biju laimīga, kad saplīsa, tā ka kautkur noteikti ir jābūt.. ieiešu vēl rīt Rīgas Rēvijā - tur jau ar visādākas briesmeklības pilns..
[User Picture]
From:[info]courty
Date:11. Janvāris 2013 - 11:20
(Link)
Es gan nezinu, kur var iegādāties, toties man ir viedoklis :D
Manuprāt, šie ir tīri labi papildus kā atstarotājiem bērniem (mums jau te nav visur ietves un apgaismots), tā, ka es pat būtu priecīga, ja viņam kas tāds tiktu uzdāvāts.

> Go to Top
Sviesta Ciba