(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
26.. Mar, 2015 | 10:14 pm

Tikko pabeidzu taisīt groziņus ar siera salātiem. Garnēju ar selerijas lapiņu.
Rīt no rīta celšos pusstundu agrāk, sagriezīšu augļus, savēršu uz bambusa iesmiņiem un būs augļu uzkoda.
Cerams, ka āboli ātri nepaliks brūni. Un cerams, ka ar tramvaju to visu vedot tas viss nesagāzīsies un nesabojāsies.
Lūdzu, kaut nu tā nenotiktu.
Visam punkts uz i būs franču kalvadoss ko pirmīt Rimi pagādāju.
Kaut nu viss izdotos labi un visiem patiktu.
Tāda lūk būs mana pēdējā darba diena manā pašreizejā darbā.
Brīnumi jau pašam - gads jau pagājis.
Atceors tās pirmās dienas, nedeļas un mēnešus. Grūti bija. Katrs sākums ir grūts.
Tagad, pēc gada, man atkal ir jauns sākums.
Līmeni augstaks, līmeni grūtāks, līmeni atbildīgāks.
Es ļoti ceru, ka arī es esmu vienu līmeni, vienu raudzi augstāks un spēšu ar to visu tikt galā un attaisnot uz mani liktās cerības.
Lai nu rīt izdodas un Dievs palīdz.
Un lai izdodas arī citas dienas, vismaz sākumā vajadzētu lai kāds augstāks spēks raugās uz mani labvēlīgi un nedaudz palīdz.
Un tad jau aizies, paies gads un ... būšu es par gadu vecāks.

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {2}

īo

(bez virsraksta)

from: [info]iio
date: 27.. Mar, 2015 - 08:19 pm
Link

ābolu gabaliņus vari iemērkt citronūdenī, tad tie nekļūs brūni. 1 citrona sula uz glāzi ūdens.

Atbildēt


Lelde

(bez virsraksta)

from: [info]sieviete_tanks
date: 22.. Mar, 2021 - 09:30 am
Link

Kā Tev iet?

Atbildēt