(bez virsraksta)

29.. Okt, 2014 | 12:13 pm
No:: reinulitis

es teikšu, ka mazāk klausies un skaties apkārt, kas ir citiem (vienalga kādā formātā), jo kas ir tas, ko TU pats gribētu?
Tu uz doto brīdi gribi galvu reibinošu karjeru un klasisku sievieti mājās, kas audzina jūsu kopējos bērnus un sūdzās, ka poršam ziemas riepas vajadzētu nomainīt? jo redz savējam paspēji, a viņas autiņam ne? :D

ilūziju māksla tā visa ir. Pie kam, reāli, Tu vēl esi jauns, pārāk jauns, lai jau būtu viss iepriekšminētais. un tiem, kam šādā vecumā ir jau viss - kur tālāk viņiem augt? kas tad vēl ir tas, ko vajadzētu vai gribētos sasniegt?

Izdomā priekš sevis - kāda veida vērtības Tu gribētu aiz sevis atstāt un pie tā arī piestrādā. un jā, pateikšu godīgi - Tu vismaz strādā, dzīvo, mēģini kā labāk, sanāk kā vienmēr, bet esi kustībā. Ja reiz nav paveicies (cik saprotu) ar bagātiem radiem, kas visu mutē ieliek un vēl sakošļā, tad jāveidojas pašam un tas ir labākais ko vari darīt dzīvē.

Baiļu sajūtu saprotu, man gan mazliet citādāk, jo vairāk domāju - ko atstāšu saviem bērniem. Bet tas arī ir sekundāri :)

Link | aplūkot komentārus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: