(bez virsraksta)

« previous entry | next entry »
24.. Mar, 2014 | 08:39 am

Līdz šim es kaut kā to neņēmu īsti nopietni, bet pēc šīm brīvdienām es tiešām sākšu pievērst uzmanību tam, lai neveidotu "bākā kokteili".
Piektdien viss sākās pēcpusdienā ar divām pudelēm vīna, turpinājās ar dažām bundžiņām alus, tad ar dažīem kokteilīšiem "garaž", tad ar dažām glāzītēm Hennesey, tad ar dažām glāzītēm Jameson. Starp Hennesey un Jameson ik pa laikam tomēr bija arī kāda bundžiņa alus. Noslēdzās viss sestdienā ap četriem rītā ar dažām glāzītēm nebaudāma liķiera Valhalla.
Un tas arī bija verdikts šai nedēļas nogalei. Ja sestdien pusdienlaikā, pēc bundžiņas Dynamite un skārdenītes alus es vismaz staigāju, lai gan sapīcis un galīgi ne savā ādā, aizliadu uz laukiem un tik pat ātri atgriezos betona džungļos, tad stundām ritot viss tikai izmainījās uz slikto pusi. Uz vakariņu laiku sestdienā sametās jau gaužām nelāgi, un lai gan bija sarunāts randiņš un jāskatās Dallasas pircēju klubs, tas bija praktiski neiespējami, jo guļot uz tās puses, kur vēderā atrodas kuņģis, nāca nelaba dūša, kam paralēli bija milzīgs miegs un nespēks.
Šķita, ka izgulēšanās nāks par labu un svētdienas rītā būšu možs kā gurķītis, taču es pārrēķinājos. Svētdienas rītā piecēlos ar dullu galvu un kopējā pašsajūta ne tuvu nebija normas robežās. Kaut ko ieēdu, kaut ko iedzēru ar mokām. Devos atpakaļ gulēt. Un būtībā arī visa svētdiena pagāja uz nekādas nots. Ar mokām piespiedu sevi aiziet līdz parkam uzspēlēt galda tenisu. Lieki teikt, ka visas partijas zaudēju vienos vārtos, bet nu vismaz ieelpoju svaigu gaisu.
Nakts no svētdienas un pirmdienu bija murrrrgiem pilna. Bet nu šorīt vismaz ir pēc cilvēka.
Tā nevar darīt.

Link | Komentēt | Add to Memories


Comments {1}

(bez virsraksta)

from: [info]reinulitis
date: 24.. Mar, 2014 - 09:11 am
Link

un tā mēs katru reizi nodomājam - tā nevar darīt :) un es noteikti nākamreiz labošos :)

man ar beidzot vakardiena kaķim zem astes, laiku pa laikam aizgāju pagulēt, lai pamostos, kaut ko patērgātu ar viesiem (par laimi ne man viesības bija) un atkal aizietu pagulēt :)

Atbildēt