naivums

(bez virsraksta)

9.. Aug, 2013 | 07:49 am
No:: naivums

Nu ir tā. Kartupeļus var tīt folijā un var netīt. Tinot tā padarīšana ir drusku tīrāka, kaut gan rokas būs mellas tā pat. Satin viņus folijā. Nozodz malku, iekurini ugunskuru. Kurini, kamēr ugunskurā vietām ir ogles un skaties lai nav milzu liesma. Tad tur, kur ir ogles samet iekšā sudraba lodes. Sagatavo bakstāmo koku. Ar bakstāmo koku ik pa brīdim apgrozi un aprušini oglēs tos kartupeļus. Atkarībā no temperatūras optimālais cepšanas laiks svārstās no 10-20 minūtēm, es vakar secināju, ka 15 minūtes laikam ir īstais laiks, bet nu tas atkarīgs no ugunskura, mēness fāzēm utt. Pilnīgi vienmērīgi izcept ir grūti, tā kā var gadīties, ka vai nu pa vidu būs vēl drusku pa cietu, vai kādā malā drusku sadedzis. Bet nu tāpēc jau tie ir ugunskurā cepti kartupeļi. Pasniegt ar sāli, pārējās piedevas var variēt. Lai labi garšo!

Link | aplūkot komentārus


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: