Par braucienu...

« previous entry | next entry »
Dec. 20., 2009 | 10:02 am

Tagad ir speeks bik kaut ko uzrakstiit :D
Taatad izbraucaam no Lindersvoldas 5os no riita piektdienaa. Laiks bija tik nenormaali pretiigs, cik nu var buut. Balta puudera veerpetes visu skatu uz celju aizsedza. Kaadu briidi ik pa laikam nobreecos, ko esmu aizmirsusi :D Piemeeram Latvijas telekarti, tad kontaktleecas rezervei, tad krediitkartes internetbankas kodu karti, tad kosmeetiku... Tad vnk apnika un vnk likos mieraa. Bikses kaajaas ir, pase ir, paareejais po**j :))
Veel Daanijaa esot kaut kas notika ar sildiitaaju, tb shis izbeidzaas. Mashiinaa taads dubaks, kaa laukaa. Motors ik pa laikam paarkarst, taapeec jaaapstaajas un jaaatdzesee shamais. Visi besiigi un paarsalushi. Rezultaataa praamis 7os tiek nokaveets par dazhaam minuuteem un naakas gaidiit naakosho, kas ir peec divaam stundaam. Beidzot tiekam uz praami un ir divas stundas laika, lai atsaltu. Forshinji! Pastaigaajam pa praamja veikaliem, iepeerku leetos saldumus siikajiem :D Prieki beidzas, esam Rostokaa, kaapjam mashiinaa un URAAA Tomas bik pachakareejas un saved kaartiibaa tur to siltumu. Kaut kas ar radiatoru tur bija un kaut kas ar termostatu. Aj nu galvenais, ka viss ir ok un mees vairs nesalstam! :) BET... man viena kontaktleeca vnk paarluuzt acii un es palieku ar vienu aci, jo kaa jau teicu, rezerves kontakleecas ir palikushas Daanijaa!
Okej... Nu labi, braucam. Tiek uzlikts tomtoms, kas pasaka - nea, nebuushu! Nu neko nu. Izbraucam Vaaciju, un iebraucot Polijaa nopeerkam karti. Es esmu tomtoms. Tad nu njaa, 700 km cauri Polijai... Tas miiliishi ir psc. Celji riebiigi, laiks riebiigs, nenormaali sliideejaam visu laiku, nakts kas liekas nekad nebeigsies, Tomas kas pie stuures jau divdesmit ar asti stundas un brauc un brauc un neklausa mani apstaaties un sagaidiit gaismu + paguleet kaadaa celjmalas motelii. Vispaar dusmiiga biju. Dusmiigi kluseeju, kluseeju liidz parubijos. Peec tam kaados piecos no riita Viktorija nomainiija Tomasu un mees parubijaamies. Un beigas jau uz uraa. Lietuvaa saaku dzert no prieka, ka tuvojos maajaam! Apstaajaamies un samainiijaam mashiinu. Tomasa tante sabaroja muus ar iistu kartupelju biezputru, ar iistu galju, zirnju zupu un kafiju! Tas bija tik.... kruta! iebraucot Latvijaa, spiedzaam, kliedzaam, izpildiijaamies! :))) Un tad jau Agenskalns, kur Viktoriju izlaidaam, tad Ilgjuciems, kur man Mimiiti vajadzeeja sabuchot, tad Shmerlji un atvadas no Sandras un tad jau Sigulda un maajas. Nu jaa, nevienam nebiju pateikusi, ka buushu. Mammma apraudaajaas, Andris valjeeju muti sedeeja ilgi, Reinis... ak Reinis :DDD Vinjsh vienkaarshi staroja :)) Braalja sieva padzirdeejusi, ka esmu Latvijaa, pa nakti atskreeja uz Siguldu :DD Viss labi, patieshaam labi. Esmu ljoti laimiiga maajaas! :) Un jaa pirmaa nakts bez Tomasa blakus. Pietruukst protams, bet ne taa lai raudaatu spilvenaa :D
pateicu senchiem par kaazaam. Nu... :D

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

Mamuts

(bez virsraksta)

from: [info]mamuts
date: Dec. 20., 2009 - 11:16 am
Link

Viss ir labs, kas labi beidzas. ;))

Atbildēt


efgaa

(bez virsraksta)

from: [info]f_g
date: Dec. 20., 2009 - 11:21 am
Link

tieshaam viss labi, kas labi beidzas :)
nu, jaa.. un pie polijas celjiem vnk jaapierod :)

Atbildēt


Dūda

(bez virsraksta)

from: [info]zhagata
date: Dec. 20., 2009 - 03:03 pm
Link

Es ar prāmi no Rostokas līdz Ventspilij būtu braukusi.

Atbildēt | Diskusija


capone

(bez virsraksta)

from: [info]capone
date: Dec. 20., 2009 - 05:36 pm
Link

bez mashiinas, jaa.

Atbildēt | Iepriekšējais