Otraa advente

« previous entry | next entry »
Dec. 6., 2009 | 12:34 pm

Shodien ar Tomasu, Sandru, Viktoriju un Mariusu aizgaajaam uz bazniicu. Uz dievkalpojumu. Man patika. Viena meitene dziedaaja korii ar maziem beerniem un taas dziesmas patieshaam bija smukas un vinjas balss bija, kaa engjelim. Peec tam bija dievgalds, kur maaciitaajs saleeja viinu visiem glaaziitees. Ne taa kaa pie mums, kad visi dabuu herpes dzerot no viena kausa.
Vispaar jaa, ieshu naakosho sveetdienu atkal. Neko protams nesaprotu no taa, ko vinji tur saka, bet kaa jau teicu, dziesmas ir smukas.
Pati bazniica ir taada... paplika. Ljoti vienkaarsha, ne tik smuka kaa muuseejaas. Toties altaaris gan bija ohohohohooooo. Kokgriezumos atteeloti visaadi svariigi momenti no biibeles.
Ak un bazniicai apkaart ir kapi. Nu taa ka uzreiz. Izej no bazniicas un sheku reku pirmais kaps jau turpat paaris soljus no durviim. Tas man likaas diivaini.
Vai tu Ziemassveetku sakaraa domaa aiziet uz bazniicu?
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {2}

Nise

(bez virsraksta)

from: [info]bessa
date: Dec. 6., 2009 - 02:37 pm
Link

katru gadu aizeju, tikai peec tam, kad viss jau ir bijis, jo netiik gruustiities un trauceet citiem, peec tam ir taada sveeta, klusa sajuuta, kad viss smarzho peec nopuustaam sveceem, skujaam un gaisaa juutama tikko notikusha pasaakuma dvasha :)

Atbildēt


(bez virsraksta)

from: [info]komeeta_naak
date: Dec. 6., 2009 - 07:24 pm
Link

neiešu uz baznīcu. vispār ap 50%, ka z-svētkus nesvinēšu.

Atbildēt