Murgi

« previous entry | next entry »
Nov. 7., 2009 | 09:26 am

Pa nakti sapnjoju, ka esmu skolaa un taa ir pilna ar kaut kaadiem vampiiriem (vakar vakaraa paskatiijos "Kreesla") un ka es muuku un beegu un kliedzu (no riita Sandra par to arii suudzeejaas) un tad beidzot pamostos. Aizmigt atkal nevareeju, so izdomaaju ka aizieshu pastaigaat pa skolu (???). Izeju koridoraa un satieku Jaani. Vinjsh prasa, ko man neguljas un es saaku staastiit par savu murgu un vinjsh smejas un es peekshnji saprotu, ka joprojaam esmu savaa sapnii. Pamostos un juutu, ka pie manas muguras ir kkas piespiedies. Bljin, nez kaapeec esmu Margaritas gultaa. Saprotu, ka esmu aizgaajusi, jo man ir bail... un tad zhigli saprotu, ka nee, joprojaam esmu savaa murgaa. Tas bija kaut kaads shausmis!! Kaaads 24547544 reizes es it kaa pamodos un katru reizi paarliecinaajos, ka patieshaam esmu pamodusies un katru reizi kljuudiijos. Beigaas taa pa iistam pamodos no Sandras runaashanas. Vinja pamodusies un ieraudziijusi, ka esseezh gultaa un valjeejaam aciim kko runaaju. Gaisma iesleegta... Tad laikam arii p iistam aizgaaju guleet. Un jaa, gulju es blakus logam, kuraa spiideeja meeness tik speeciigi, ka visa istaba bija gaisha. Lai tik kaads pameegjina neticeet meeness speekam, dabuus bietee.
Shodien laikam ieshu guleet kkur citur. Uzreiz likshos pie kada saana, lai nav bail.
Un protams, ka shodien atkal esmu neizguleejusies, baala kaa naave un saaoshiem pirkstiem. Liekas, ka esmu kaut kaadu artriidu sakjeerusi. Tas tachu nav normaali, ka jau meenesi no riitiem pamostoties nepeeju iztaisnot pirkstus nebljaujot no saapeem.
Labriit.

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

Mamuts

(bez virsraksta)

from: [info]mamuts
date: Nov. 7., 2009 - 10:44 am
Link

Wot-wot, man ar' tā pate vaina ar tiem pirkstiem. Ir tāda smēre Histalgan, smird bik' pēc čiplokiem, tak palīdz uz kādu laiku. Paprasi aptiekā.

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Nov. 7., 2009 - 10:49 am
Link

Cerams, ka te taada buus atrodama. Un ja buus, tad bez receptes. te ir taada sisteema, ka pilniigi riebjas.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

(bez virsraksta)

from: [info]mamuts
date: Nov. 7., 2009 - 11:11 am
Link

Kapitaalistu cuukas! :D

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Nov. 7., 2009 - 11:24 am
Link

Vai ne... kuraa normaala valstii avaarijas kontracepcija ir uz recepteem? Nee, man pashai nevajadzeeja. Vnk piemeeram.

Atbildēt | Iepriekšējais