muzungu

Ātrā ābolmaize

Jan. 19., 2010 | 06:48 pm
No:: muzungu

Baltmaizes šķēles apsmērē ar sviestu (var arī no abām pusēm) Virsū liek nomazgātu, šķēlītēs sagrieztu ābolu, uz tā 1 tējkaroti skābā krējuma, nedaudz cukuru un kanēli, pēc vēlēšanās var arī nedaudz vanīlīncukuru. Maizes liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep, kamēr maize kļūst zeltaina.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.