That moment of Freedom

That moment of Freedom


June 5th, 2009

sajūta @ 02:33 pm

Current Mood: sad
Current Music: silence

man liekas,ja es kādam to stāstītu mani noturētu par iedomīgu egoisti vai kaut kā tā.patiesībā pie dirsas,man trīc rokas,un kopš šodienas es miljons procenti esmu pārliecināta,ka man jāuzticas tam ko saka mana sirdsbalss un ko es jūtu.. un tik stipri jūtu,ka šodien atceroties to ko jutu man paliek pašai bail no tā.kā es tik precīzi varēju to just un zināt?ne jau aiz tā,ka es būtu izdomājusi,ka tam tā jānotiek,bet es jutu katru brīdi,kas notiek ar šo cilvēku.līdz pēdējam.līdz pēcpusdienas zvanam kas visu apstiprināja. man trīc rokas,sirds,birst mazas asariņas,jo es neesmu pārsteigta,jo es taču jutu jau.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]swimpis
Date: June 15th, 2009 - 05:41 pm
(Link)
kas veel notika?
From:[info]swimpis
Date: August 10th, 2021 - 11:50 pm
(Link)
bļe, mēs satikāmies rozīšu kompju istabā randomā 2 dienas pirms komentēju. man atmiņa dažreiz atceras visu, spiediens būvējas.
From:[info]swimpis
Date: August 10th, 2021 - 11:48 pm
(Link)
tagad lasu taa- nomira kaads. tad lasiiju - pameta citas dēļ (kgan kā tas iespējams). anyway. pa retam iedomājos, ka varbūt būtu labi, ja mēs būtu kopā, jo bļe, tu esi kruta un tev nebūtu spēka ilglaicīgi agresoties. laikam jau tomēr tapēc, ka mīlēt nevar pārstāt, diezgan emocionāli piesātināts salauztās sirds gabaliņša palicis kautkur tev kreisajā kabatā. paskat. tur manliekas točna ir. jā!

That moment of Freedom

That moment of Freedom