Tā vīņš īŗ - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

August 4th, 2004


[info]mandra12:38 pm
I
panjem meiteni, savaldzini to un liec vinjai tevii iemiileeties, miili vinju kaisliigi un maigi, tad pamet. Ja meitene raud, tas noziimee, ka dievs ir, jo citaadi jau vinja smietos un naakamajaa riitaa neatcereetos tevi, vai arii raudaatu, iespeejams, ka pat raudaatu, bet tas buutu pavisam, pavisam savaadaak.

II
panjem mazu kaeenjnu, puukainu un miilju, izdur vinjam acis vai nomet zemee uz ielas. ja tev negribas to dariit, tas noziimēee, ka dievs ir, jo citaadi jau tu smietos un naakamajaa riitaa nemaz neatcereetos kakjeenu, vai arii atcereetos, iespeejams, ka pat kaadu briidi domaatu par to, bet tas buutu pavisam, pavisam savaadaak.

III
panjem papiira lapu un uzraksti labu dzejoli, sanjurci to un saplees vai sadedzini kamiinaa. ja dzejolis tomeer nepazuud, tas noziimee, ka dievs ir, jo citaadi jau tu smietos un naakamajaa riitaa nemaz neatcereetos ne dzejoli, ne to, ko tu esi izdariijis, vai arii atcereetos, bet tas buutu pavisam, pavisam savaadaak.
--------------------------------------------------------

bet tas taa. lai gan.. kamdeelj tieshi valstiis, kuras ir ljoti religjiskas notiek tik daudz nemieru un asinsizlieshanu, bet taa saucamajaas 'veesajaas' valstiis - nekaa tamliidziiga?! kaapeec vinju dievs vinjiem nepaliidz? ajj. pat nezinu. es nezinu vai ir, vai nav. godiigi sakot, dotajaa mirklii man arii tas nav tas buutiskaakais.
un labi, vien ir, ka negaidiiju ;) ilgi cepaas.

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

> Go to Top
Sviesta Ciba