zīmē roku, bļ!

« previous entry | next entry »
Sep. 7th, 2010 | 06:12 pm

pirmā skolas diena jaunajā semestrī.
šodien mūsu jaunā zīmēšanas pasniedzēja saprata, ka esam galīgi idioti. :D īpaši jau pēc smadzeņu un uztveres atrofējošās vasaras. bet nekas, nākamā lekcija solās būt ļoti brutāli vizuālās uztveres saasinoša, nu tad morāli gatavosimies.
un ar Sandru šodien tā kā kaut kādas idiotes otrajā piegājienā. :D ik pēc 5 minūtēm aizmirtam, ko gribējām darīt nākamajās piecās un tā visu laiku. bet man ļoti viņas pietrūkst. vakar iegāju Ievas istabā, bet tur Sandras gultā sēž kaut kāda cita.
gaismas dizainu un projektēšanu kaut kā tomēr izturēju, lai gan visu laiku gribējās iziet no klases vai nomirt uz vietas. turklāt uzreiz jau jaunas programmas mācīšanās.
satiku vakar jauno istabas biedreni beidzot. grūti kaut ko vēl spriest. tāda jauka it kā. ar daudz audekliem aiz gultas un topošās grafiķes statusu Mākslas akadēmijā. bet tāpat es gribu dzīvot viena šajā istabā. tādēļ ceru, ka viņa drīz īstenos savu ieceri atrast dzīvokļa biedrus un dzīvokli.
tas, kā man te pietrūkst, ir ūdenspīpe! visas ūdenspīpes ar savām īpašniecēm diemžēl ir pametušas šīs telpas.. tas ir sasodīti skumji.

esmu apņēmusies beidzot pēc var teikt 2 gadu dzīvošanas šajā istabā darīt to pēc iespējas mājīgāku un personificēt vairāk ar sevi. sāku šodien ar bambusa paliktņa nopirkšanu. :D:D
bet iepriekš tā kā man riebās šī istaba, es īpaši nepievērsu uzmanību tai. vienkārši man jau bija MANA istaba pie vecākiem, kur gan netiku tik bieži, bet tā tiešām ir ļoooti mana istaba. šī vienkārši līdz šim bija telpa, kur es nakšņoju, esot Rīgā, apmēram tā.
un es nesaprotu, kāpēc man pat nebesī tās Zandas (1.istabas biedrenes) plastmasas puķu virtenes, kuras Nastja (jaunā biedre) ir izvilkusi no kāda stūra un pakārusi manā loga pusē.

bet aiz loga koki un pīlādžogu krelles.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}