*

« previous entry | next entry »
Jun. 13th, 2020 | 09:45 am
music: Vitalic - Poison Lips

dievinu brīvdienu rītus. tie ir tādi paši, kādi bija dīkstāves rīti, tikai vēl nedaudz saldāki, jo aiz muguras ir nogurdinošas 5 darba dienas ar 6-5 h miegu, riteņbraukšanu uz un no darba, 2 velo kardio un 2 vakara spēka vingrojumiem (kas ir riktīgi forši, tikai būtu super jaukāk, ja es būtu spējīga to darīt no rītiem, kas nav iespējams, vismaz pagaidām).
lai gan es dīkstāvē darīju daudz apzinātu foršu lietu, tomēr jājautā tāpat - ko es darīju dīkstāvē, ka es te gandrīz neko neesmu rakstījusi? jo man bija plānā uztaisīt ierakstu ar nelielu atskatu uz ārkārtas situāciju valstī caur manu prizmu un citiem maniem orgāniem. lai paliek atmiņā šis 2020.gada interesantais iesākums.
tajā nedēļas otrajā pusē, pirms beidzās mana dīkstāve (nevienā mirklī es nezināju, kad tas notiks), es tieši paspēju aizbraukt pie S uz Latgali, par ko esmu tik pateicīga. nodzīvojos tur no trešdienas vakara līdz svētdienas pusdienlaikam. ciemošanās laikā tapa ideja saistībā ar mums abām, un tagad tas arī notiek.
šodien ar E brauksim uz jūru. BEIDZOT!
gribētu, lai visi dejo sestdienas rītos kaili un priecīgi mājās pie Spotify iepatīkotajām dziesmām tā kā es to daru, haha! var arī pidžammmā, es vienkārši guļu kaila. gribu koncertus, gribu festivālus. ļoti ceru, ka Z&L notiks un viss būs forši. vismaz reizi gadā manai dvēselei vajadzīgs arī metāls. bet tagad dejoju pie ļoti dažādām dziesmām.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}