*

« previous entry | next entry »
Feb. 6th, 2018 | 10:40 pm

Ja LV uzstātos IC3PEAK, es noteikti aizietu uz viņu koncertu. Mani dēmoni varētu krietni izdancoties. MMMMM. Ja grupa (duo) koncerta laikā censtos publiku ievilkt kādā pašupurēšanās rituālā, es gan jau būtu pirmā, kura (kuras dēmoni) atsauktos.

Esmu izlasījusi Melānijas Vanagas grāmatu Veļupes Krastā. Jau sen vēlējos izlasīt ko līdzīgu (ne jau tādēļ, ka būtu mazohiste). Par deportācijām un šo tēmu. Katrā ziņā vēl joprojām prātam neaptverami. Ir līdzīga sajūta kā Melānijas atveidotāja aktrise Sabīne Timoteo kādā intervijā teica: ''Ja es par to domāšu, es sajukšu prātā.'' Laikam pēc filmas noskatīšanās kaut kādā ziņā bija vieglāk lasīt. Bet ne viegli, pat ne mazliet viegli. Ļoti smagi. Katrā ziņā, lai arī kā, ļoti priecājos, ka izlasīju, jūtos pamainīta pēc šīs grāmatas, līdzīgi kā pēc Valentīnas Freimanes ''Ardievu, Atlantīda!''. Žēl, ka tā manās rokās nenonāca kādus 10 vai 15 gadus agrāk, bet, visticamāk, tas viss būtu nedaudz citādāk.

Starp citu, man šķiet, Džilindžera izrāde Bannija Manro Nāve ir viena no labākajām izrādēm, ko esmu redzējusi. Vismaz Dailes teātrī noteikti.

Emīls tikko pie sevis: ''Uztaisīšu maizītes ar sieriņu..'' Atver ledusskapi. ''Nē, man ir torte!'' Man palika smieklīgi. Jāpiebilst, tā ir ceturtdaļa no Cielaviņas un ir gandrīz 11 naktī.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}