*

« previous entry | next entry »
Apr. 15th, 2016 | 10:44 pm
music: Kavinsky - Nightcall

Kavinsky kompozīcija Nightcall ir skaņu un vārdu virkne, ko es varu klausīties uz riņķi un pa kvadrātu arī. īpaši vakaros un vienatnē, kad aiz stikliem mirgo mašīnu un autobusu tuvās gaismas un gabarīti, rajona hruščovku tumšajos stāvos stabili vienu dzeltenu gaismu nomaina otra. šajos brīžos vajag jumtu, uz kā uzkāpt, un vēju, kas purina matus sejā, un vismaz devīto stāvu.

viena diena un esmu saņēmusi dubultu narkozi, metāla gabalus saujā zilā maisiņā un divas šuves. izskatās labi, šodien nosprieda visu vīriešu iedomu māsiņa vārdā Baiba ar blondu copi un kosmētiku, tikai visai reālistiskā ietērpā. izskatās labi, bet mainot pārsēju vienai kož vairāk nekā otrai.
izskatās cerīgi, šodien nosprieda rehabilitatore Daiga un apakšdelms gandrīz pieskārās fizioterapijas galda čaukstīgajam, zilajam apvalkam.
šoreiz bija mierīgāk. bez bomzēm un zombijiem palātā, bez studentu bariem, jokiem un nervus dedzinošas plaukstas operāciju zālē. bez netīriem matiem un sasvīduša ķermeņa. bez milzīgām sāpēm, briesmīgām sanitārēm un traumējošām situācijām palātā.

gribu īstu, divpusēju, daudzdimensionālu sarunu klusā, krēslainā istabā. un vēl vīnu varbūt.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}